Passeig Plaça Major 14 pis 3
Sabadell Centre

Tel: +(34) 666055879

roger@visualmono.com

Dia de Campanya amb Yerse i Sergi Pons

Si últimament heu passat per l’estudi del carrer Manso 89 de Gràcia i no ens hi heu trobat, no us espanteu, ja fa uns dies que no hi som. Ens hem traslladat al centre de la ciutat! Una il·lusió que teníem des de feia molt de temps! Un estudi petitó, però molt cèntric, amb fibra òptica sobretot, però el que més ens agrada és sentir el xiuxiu de la gent sense moure’ns de la cadira. Com les veus passegen amunt i avall de la Rambla, i de tant en tant, sortir al balcó i veure que et trobes al centre tot. L’Ajuntament, les terrasses, les visites inesperades, les campanes de l’església que sonen a cada hora, en definitiva, una sensació d’estar en mig del bullici sabadellenc.

Libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum. Pulvinar neque laoreet suspendisse interdum. Enim ut tellus elementum sagittis vitae. Tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet non curabitur. Elit duis tristique sollicitudin nibh sit. Mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu. Ac orci phasellus egestas tellus rutrum. Faucibus et.

Consectetur adipiscing elit ut aliquam purus sit amet luctus mattis ullamcorper velit sed ullamcorper mattis enim.

Maecenas ultricies mi eget mauris pharetra. Vitae turpis massa sed elementum tempus egestas sed sed risus. Sed vulputate mi sit amet mauris commodo quis imperdiet. Id cursus metus aliquam eleifend mi in nulla posuere. Habitasse platea dictumst vestibulum rhoncus. Etiam non quam lacus suspendisse faucibus interdum. Libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum. Pulvinar neque laoreet suspendisse interdum. Enim ut tellus elementum sagittis vitae. Tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet non curabitur. Elit duis tristique sollicitudin nibh sit.