Passeig Plaça Major 14 pis 3
Sabadell Centre

Tel: +(34) 666055879

roger@visualmono.com

Estrenem nou estudi!

Si últimament heu passat per l’estudi del carrer Manso 89 de Gràcia i no ens hi heu trobat, no us espanteu, ja fa uns dies que no hi som. Ens hem traslladat al centre de la ciutat! Una il·lusió que teníem des de feia molt de temps! Un estudi petitó, però molt cèntric, amb fibra òptica sobretot, però el que més ens agrada és sentir el xiuxiu de la gent sense moure’ns de la cadira. Com les veus passegen amunt i avall de la Rambla, i de tant en tant, sortir al balcó i veure que et trobes al centre tot. L’Ajuntament, les terrasses, les visites inesperades, les campanes de l’església que sonen a cada hora, en definitiva, una sensació d’estar en mig del bullici sabadellenc.

Estar al centre de Sabadell ens dóna més presència.

No sabem quant de temps hi estarem aquí, perquè el futur no el sap ningú, però mentrestant, us hi convidem a fer-nos una visita. Ens trobareu al Passeig Plaça Major 14 Pis 3. Sou Benvingoods.

DIRRECIÓ: Aquí teniu la nova direcció.